Tarieven 

woonwijzer projecten

Uitleg Woonkundige analyse Residentiele projecten

Een Woonkundige analyse is een systematisch onderzoek waarbij alle interieursaspecten van één of meerdere ruimten grondig worden onderzocht op locatie en in kaart gebracht. Op uw uitnodiging maken wij een afspraak voor bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of sanitaire ruimtes of complete woning.

De totale inrichting wordt volgens de Woonwijzermethode ontleed in 12 interieuraspecten  m.b.v. de Woonwijzermethode.

Iedere woonwijzer is 1 woononderdeel waarvan de laatste, "de inrichtingswijzer" de samenvatting vormt.


Binnen 5 werkdagen ontvangt u een door het Instituut voor Woonkunde opgemaakt uniek officieel onderzoeksverslag. Dit inrichtingsdocument waarop de analyseresultaten en de woonwijzermethode vermeld staan 

Vaak komen er tijdens de woonanalyse een aantal inrichtingsproblemen naar boven. Een woonwijzerconsult of een nieuw interieurontwerp  is dan een logische 2e stap. Doelstelling is dat we de geanalyseerde woonproblemen gaan oplossen.


Zou u graag zelf een Woonkundige analyse uitvoeren? Overweeg dan de Masterclass "Woonwijzer in 1 dag" Ieder voor- en najaar organiseren wij een dagcursus.

Jaarlijks realiseren wij zo'n 15 totaalprojecten. Gemiddeld 5 grote en 10 kleine interieurprojecten.

Uitleg Woonwijzer Consult

Of het nu gaat om een enkele woonvraag of om een compleet totaalplan voor uw project. Graag komen wij bij u thuis of uw werk om uw interieurwensen op te nemen.


Op uw uitnodiging maken wij 2 afspraken; Een 1e afspraak voor een eerste consult op locatie Na het interieurconsult gaat Woonwijzer uw wensen vertalen in 2 conceptplannen. Woonwijzerteam verzamelt stalenmateriaal en maakt een bijbehorende begroting.  De 2e afspraak vindt plaats in de Woonwijzershowroom, gevestigd in kasteel het Arendsslot. In alle rust en privacy presenteren wij u 2 voorstellen/ conceptplannen. Deze worden aangeleverd met stalenmateriaal en offerte. 


De kosten van het consult worden afhankelijk van de bestelling verrekend.  Een bestelling is uiteraard geheel vrijblijvend. 


De opnames en presentaties van de woonwijzerconsulten duren ieder 1- max. 1,5 uur, afhankelijk van uw woonvragen.

*         Antwoord op slechts een enkel interieuronderdeel,bv. een voorstel voor raamdecoratie.

**       Antwoord op 2-3 interieuronderdelen, bv. woonkundig advies lichtplan, ontwerp wandafwerking en wanden.

***     Antwoord op 4-6 interieuronderdelen, bv. kleuradvies verf, behang, raamdecoratie, deur-& raambeslag, haard, vloer 

 

Een Woonwijzerontwerp wordt aangeleverd inclusief 3D- ontwerp, kleur-& materiaalontwerp alle interieuronderdelen en prijsraming en/ of offerte.  De ontwerpkosten worden afhankelijk van de bestelling verrekend in de vorm van staffelkorting.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Contact

De WoonWijzer is gevestigd in kasteel het Arendsslot.

Op slechts een paar minuten van de A- 58 is het Kasteel uitstekend bereikbaar!.
Het Instituut voor Woonkunde beschikt over een eigen privéparking.

Locatie:
Noordzakweg 21  

 4458 RA 's-Heer Arendskerke

Nederland

Tel:       0113 - 613722
E-mail: info@arendsslot.nl 

Meer weten over het Arendsslot, SRAS arrangementen en nog veel meer?

Bezoek onze website.