top of page

Tarieven 

woonwijzer Turnkey projecten

Toelichting Tarieven Uitleg Woonkundige analyse Woonwijzer Turnkey prive-projecten

Het eerste consult is telefonisch en geheel vrijblijvend!

Gaat u binnenkort verhuizen, twijfelt u tussen een restyling van uw huidige woning of verhuizen?
Heeft u 2 huizen in optie maar kunt u geen keuze maken? Bent u benieuwd wat u moet begroten voor een grote restyling? Wenst u een restyling voor de keuken, woonkamer of badkamer?

Wat uw woonvraag ook is, weet Woonwijzerteam u graag te woord staat om met u te sparren over een juist plan van aanpak.

Wilt u zich laten adviseren door het Woonwijzer Turnkey projectteam? Of de kneepjes van het vak zelf leren  in het Instituut voor Woonkunde?

Stuur even een mail naar Hennie Bosman  info@arendsslot.nl welke datum en dagdeel zij telefonische contact mag opnemen om vrijblijvend van gedachten te wisselen welk traject voor u de juiste is. 

Woonconsult aan huis 

Of het nu gaat om een enkele woonvraag of om een complete restyling voor uw project. Graag komen wij bij u thuis om  uw interieurwensen op te nemen.


Voorbeeld: Wij willen onze living een update geven.
Woonwijzerteam komt met 2 personen bij u  op locatie en inventariseert met behulp van de Woonwijzermethode uw woonwensen.
U zult meteen ervaren hoe efficiënt en deskundig Woonwijzer te werk gaat.
Aan het einde van het Woonconsult  is duidelijk wat uw wensen zijn  en zullen wij meteen een voorstel doen wat wij voor u kunnen betekenen.

Woonconsult toekomstige woning

Ons team bezoekt uw toekomstige woning, neemt metingen van alle ruimtes, maakt een analyserapport van alle ruimtes en neemt foto's. Wat voelt goed in deze woning? Wat zou er moeten veranderen/ verbeteren?  

Aan het einde van het Woonconsult  is duidelijk wat uw wensen zijn  en zullen wij meteen een voorstel doen wat wij voor u kunnen betekenen?


woonconsult  & woonkundig analyserapport 

Een Woonkundige analyse is een systematisch onderzoek waarbij alle interieur aspecten van één of meerdere ruimten grondig worden onderzocht op verbeterpunten en in kaart gebracht, middels de Woonwijzermethode. Op uw uitnodiging maken wij een afspraak voor bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of sanitaire ruimtes of complete, (toekomstige) woning.

De totale inrichting wordt volgens de Woonwijzermethode ontleed in 12 interieuraspecten  m.b.v. de Woonwijzermethode.

Iedere Woonwijzer is 1 woononderdeel waarvan de laatste, "de Inrichtingswijzer" de samenvatting vormt.


Binnen 5 werkdagen ontvangt u een door het Instituut voor Woonkunde opgemaakt uniek officieel onderzoeksverslag. Dit inrichtingsdocument waarop de analyseresultaten en de woonwijzermethode vermeld staan 

Vaak komen er tijdens de woonanalyse een aantal inrichtingsproblemen naar boven, esthetische missers die voor onrust in huis zorgen.. Een woonwijzerconsult of een nieuw interieurontwerp  is dan een logische 2e stap. Doelstelling is dat we de geanalyseerde woonproblemen gaan oplossen.


*Zou u graag zelf een Woonkundige analyse uitvoeren? Overweeg dan de training Woonkunde Niveau A en wordt "Woonwijzer in 1 dag" Ieder seizoen organiseren wij een dagcursus in ons Instituut voor Woonkunde

Interieurontwerp 

Met het analyserapport heeft u duidelijk in 't vizier welke punten aandacht verdienen met een  professioneel plan van aanpak. 
Wanneer u de hulp van de Woonwijzer voor uw Turnkey project inschakelt gaan wij voor u aan de slag. 

Woonwijzer gaat uw wensen vertalen in 2 conceptplannen met handgetekende schetsontwerpen. Woonwijzerteam verzamelt stalenmateriaal en maakt een bijbehorende begroting.

 De 2e afspraak vindt plaats in de Woonwijzershowroom, gevestigd in kasteel het Arendsslot. In alle rust en privacy presenteren wij u 2 voorstellen met handgetekende conceptplannen. Deze worden aangeleverd met stalenmateriaal en een begroting. 
Het conceptplan van uw voorkeur gaat Woonwijzer verder uitwerken in een 3D ontwerp. 
U wordt opnieuw uitgenodigd, ditmaal een dagdeel. 

Een Woonwijzerontwerp wordt gepresenteerd inclusief 3D- ontwerp, kleur-& materiaalontwerp alle interieuronderdelen en offerte.

*

Jaarlijks realiseren wij zo'n 15 totaalprojecten. Gemiddeld 5 grote en 10 kleine interieurprojecten.

Uitleg Woonwijzer Consult

 

 

 

gaat Woonwijzer uw wensen vertalen in 2 conceptplannen. Woonwijzerteam verzamelt stalenmateriaal en maakt een bijbehorende begroting.  De 2e afspraak vindt plaats in de Woonwijzershowroom, gevestigd in kasteel het Arendsslot. In alle rust en privacy presenteren wij u 2 voorstellen/ conceptplannen. Deze worden aangeleverd met stalenmateriaal en offerte. 


De kosten van het consult worden afhankelijk van de bestelling verrekend. Een bestelling is uiteraard geheel vrijblijvend. 


De opnames en presentaties van de woonwijzerconsulten duren ieder 1uur  , afhankelijk van uw woonvragen.

*         Antwoord op slechts een enkel interieuronderdeel, bv. een voorstel voor raamdecoratie.

**       Antwoord op 2-3 interieuronderdelen, bv. woonkundig advies lichtplan, ontwerp wandafwerking en wanden.

***     Antwoord op 4-6 interieuronderdelen, bv. kleuradvies verf, behang, raamdecoratie, deur-& raambeslag, haard, vloer 

 

Een Woonwijzerontwerp wordt aangeleverd inclusief 3D- ontwerp, kleur-& materiaalontwerp alle interieuronderdelen en prijsraming en/ of offerte.  De ontwerpkosten worden afhankelijk van de bestelling verrekend in de vorm van staffelkorting.

website foto's .JPG
De Woonwijzer Hennie Bosman Turn Key projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Contact

De WoonWijzer is gevestigd in kasteel het Arendsslot.

Op slechts een paar minuten van de A- 58 is het Kasteel uitstekend bereikbaar!.
Het Instituut voor Woonkunde beschikt over een eigen privéparking.

Locatie:
Noordzakweg 21  

 4458 RA 's-Heer Arendskerke

Nederland

Tel:       0113 - 613722
E-mail: info@arendsslot.nl 

Meer weten over het Arendsslot, SRAS arrangementen en nog veel meer?

Bezoek onze website. 

bottom of page