Onze turnkey werkwijze 

 

Heeft u nieuwbouwplannen of bent u toe aan een restyling van uw ex- of interieur? Er komt veel op u af, zoals het kiezen van de keuken, het sanitair,de tegels, de haard, een lichtplan, raamdecoratie, wand en plafondafwerking etc. Woonwijzer heeft de kennis en ervaring in huis om uw wensen te vertalen. Van ontwerp tot realisatie van úw droomwoning!

Bent u geïnteresseerd om uw huis te laten ontwerpen en inrichten door De Woonwijzer?  Mail een datum en dagdeel naar info@arendsslot.nl voor een kosteloos en vrijblijvend telefonisch consult met Hennie Bosman.

 

In onderstaand stappenplan ziet u onze werkwijze en welke stappen u doorloopt vanaf het eerste consult tot aan de oplevering.

1e Fase Kennismaking

  • Na ons kennismakingsgesprek (telefonisch of skype) ontvangt u onze vrijblijvende offerte (voor een 3D planontwerp incl. begroting en digitale moodboards met de geadviseerde producten, zie onze vaste tarieven, afhankelijk van oppervlak van het gebouw)

  • Zodra wij akkoord krijgen op de offerte gaan we van start. Er volgt een woonconsult bij u op locatie. (straal 100 km. rond Goes) waarin we  uw woonwensen uitgebreid  inventariseren. Met behulp van De Woonwijzermethode komen alle bouw-en woonkundige facetten structureel aan bod. Bezoek op dinsdag of donderdag. ('s avonds ook mogelijk!)

2 e Fase Conceptonwerpen, moodbord, begroting

  • Met uw woonwensen gaat ons creatieve Woonwijzerteam aan de slag. In samenspraak met u creëren wij per ruimte digitale moodborden,verzamelen wij de zichtstalen. We starten met 2D impressies  

  • De preview vindt plaats in de Orangerie van Arendsslot-Woonwijzer: We presenteren u de eerste conceptontwerpen in 2D met stalenmateriaal en scherpe begroting per onderdeel. Aan u de keuze!

  • Woonwijzer  koopt voordelig veelal rechtstreeks af fabriek. Indien gewenst plannen wij een inspirerend fabrieksbezoek in binnen- of buitenland. 

3 e Fase Definitief ontwerp 

 Nadat u uw voorkeuren heeft uitgesproken gaan we in nauw overleg met u het plan finetunen. We verrassen u  per e- mail met digitale moodborden. Na goedkeuring gaat Jouke onze 3D designer aan de slag. 

 U wordt opnieuw uitgenodigd in het Arendsslot, nu op de bel- etage. Met behulp van 3D impressies presenteren we het definitieve ontwerp met  kleur- en materiaalplan én scherpe offerte. Bij opdracht worden de ontwerpkosten ter waardering verrekend!

Zo krijgt u ruim voor de realisatiefase een duidelijk beeld van de nieuwe inrichting. 

4e Fase Planning en voorbereiding project

       Het succes van uw project hangt af van een goede werkvoorbereiding en nauwkeurige planning.Met Woonwijzer kiest u         voor een ervaren partij. De planning wordt nauwkeurig afgestemd met de aannemer en onderaannemers. 

       Duidelijke  afspraken over meer en minderwerk

       Installatietekeningen en werktekeningen gereedmaken

5e Fase Realisatie project, Projectmanagement, leveringen

Als het interieurontwerp in de uitvoeringsfase komt, dragen wij uiteraard zorg voor de productie, planning en plaatsing van  de keuken, het sanitair, de benodigde (maatwerk) meubelen, het schilder- en behangwerk, montage verlichting, raambekleding en  woonaccessoires. Woonwijzer  coordineert het projectteam van  van specialisten in o.a. keukens, badkamers, vloerafwerking en wandafwerking.Onze projectleider houdt een meer- en minderwerklijst bij. Ee

  • opleveringspunten en deadline

  • eindfactuur

6e Fase Nazorg en garanties/ onderhoud/ contract

  • Productie| project -begeleiding| transporteren| inhuizen/ monteren/ decoreren| opleveren| garantie | service