top of page
Interieurontwerp Leeuwensuite Kasteel het Arendsslot Hennie Bosman

Onze turnkey werkwijze 

Of u nu groter of kleiner gaat wonen, uw huis een update wilt geven, Woonwijzerteam kan u helpen!
Wij zijn dé interieurspecialisten van Zeeland  om die WOW! factor in uw huis te brengen. 
Onze focus is gericht op uw levensstijl die u in uw woning wilt creëren, waar u graag thuis komt en vrienden ontvangt. 

Er komt veel op u af, zoals het kiezen van de keuken, het sanitair, de tegels, de haard, een lichtplan, raamdecoratie, wand en plafondafwerking etc.

Woonwijzer heeft de kennis en ervaring in huis om uw wensen te vertalen. Van ontwerp tot realisatie van úw droomwoning!


Neem contact op met Hennie Bosman voor een vrijblijvend adviesgesprek om er achter te komen hoe Hennie Bosman en haar team u kunnen helpen bij het transformeren van uw thuis.

Mail een datum en dagdeel naar info@arendsslot.nl .

 

In onderstaand stappenplan ziet u onze werkwijze en welke stappen u doorloopt vanaf het eerste consult tot aan de oplevering.

TurnKey

Woonwijzer is Turnkey. Wij zijn een complete leverancier van                       interieuroplossingen  voor zowel ontwerp als realisatie.

Ruim 12,5 jaar ervaring 125+ opgeleverde TurnKey projecten

Woonwijzer levert al meer dan 12,5 jaar luxe interieurs van hoge kwaliteit en heeft in          Zeeland een uitmuntende reputatie opgebouwd. 

Woonwijzerteam als aanspreekpunt voor het hele project 

De TurnKey service van De Woonwijzer biedt u één aanspreekpunt voor elke kwestie die met uw project te maken heeft. U hoeft niet te coördineren tussen meerdere leveranciers. Woonwijzerteam zal alle aspecten van het project voor u beheren en u periodiek op de hoogte houden van de voortgang. Ons doel is om het proces aangenamer en minder stressvol voor u te maken! 

Kwaliteit 
Woonwijzer staat bekend haar gestructureerde benadering en scherpe aandacht voor details, kwaliteit en afwerking

Tijd & Snelheid 

Omdat Woonwijzer Turnkey is, wordt elke fase van uw project snel opgevolgd, dit                bespaart u tijd en geld!
 

Woonwijzer verzorgt uw complete project van begin tot het einde!

Schermafbeelding 2019-06-04 om 23.26.18.

1e Fase Kennismaking

  • Na ons telefonische kennismakingsgesprek  ontvangt u onze vrijblijvende offerte voor een 3D planontwerp incl. begroting en digitale inspiratieborden  met de geadviseerde woonproducten, zie onze vaste tarieven, afhankelijk van oppervlak van het gebouw)

  • Na uw akkoord op de offerte gaan we van start. Er volgt een woonconsult bij u op locatie. (straal 100 km. rond Goes) waarin we  uw woonwensen uitgebreid  inventariseren. Met behulp van De Woonwijzermethode komen alle bouw- en woonkundige facetten structureel aan bod. 

Schermafbeelding 2019-06-04 om 23.26.40.

2 e Fase Conceptonwerpen, moodbord, begroting

  • Met uw woonwensen en stijlvoorkeuren in gedachten, gaat het creatieve Woonwijzerteam aan de slag. In samenspraak met u creëren wij per ruimte digitale inspiratieborden, verzamelen wij de zichtstalen. We starten met 2D impressies  

  • De preview vindt plaats in de Orangerie van Arendsslot-Woonwijzer: We presenteren u de eerste conceptontwerpen in 2D met stalenmateriaal en scherpe begroting per onderdeel. Aan u de keuze!

  • Woonwijzer  koopt voordelig veelal rechtstreeks af fabriek. Indien gewenst plannen wij een inspirerend fabrieksbezoek in binnen- of buitenland. 

Schermafbeelding 2019-06-04 om 23.27.08.

3 e Fase Definitief ontwerp 

 Nadat u uw voorkeuren heeft uitgesproken gaan we in nauw overleg met u het plan finetunen. We verrassen u  per e- mail met digitale interieurcollages. Na goedkeuring gaat Jouke, onze 3D designer aan de slag. 

 U wordt opnieuw uitgenodigd in het Arendsslot, nu op de bel- etage. Met behulp van fotorealistische 3D-renderings presenteren we het definitieve ontwerp met  kleur- en materiaalplan én scherpe offerte met staffelkorting. 

Zo krijgt u ruim voor de realisatiefase een duidelijk beeld van de nieuwe inrichting. ​

Schermafbeelding 2019-06-04 om 23.27.27.

4e Fase Planning en voorbereiding project

       Het succes van uw project hangt af van een goede werkvoorbereiding en nauwkeurige planning. Met Woonwijzer               kiest u voor een ervaren partij. De planning wordt nauwkeurig afgestemd met de aannemer en onderaannemers. 

       Duidelijke  afspraken over meer en minderwerk

       Installatietekeningen en werktekeningen gereedmaken.

       Na iedere bouwvergadering ontvangt u de notulen per e- mail ter goedkeuring en registratie. 

nummer51_edited.jpg

5e Fase Realisatie project, Projectmanagement, leveringen

Als het interieurontwerp in de uitvoeringsfase komt, draagt Woonwijzer uiteraard zorg voor de productie, planning en plaatsing de keuken, het sanitair, de benodigde (maatwerk) meubelen, het schilder- en behangwerk, montage verlichting, raambekleding en  woonaccessoires. Woonwijzer  coördineert het projectteam van  van specialisten in o.a. keukens, badkamers, vloerafwerking en wandafwerking. Onze projectleider houdt een meer- en minderwerklijst bij. Het reseultaat is uitstekende kwaliteit die u op tijd wordt geleverd. 

  • opleveringspunten en deadline

  • eindfactuur

nummer6_edited.jpg

6e Fase Nazorg en garanties/ onderhoud/ contract

  • Productie| project -begeleiding| transporteren| inhuizen/ monteren/ decoreren| opleveren| garantie | service
    Woonwijzer verzorgt een uitgebreide schoonmaak. . Onze verantwoordelijke  zal u vervolgens ontmoeten op het project, samen met een overdrachtschecklist om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met elk aspect van het uitgevoerde werk. Onze filosofie is  relaties op te bouwen. Dus na voltooiing en overdracht blijven wij altijd voor u beschikbaar voor eventuele hulp bij garanties of voor het onderhoud van uw woning. Hoe klein of groot het probleem ook is, Woonwijzerteam is slechts een telefoontje verwijderd.

bottom of page