top of page
Leeuwensuite.JPG

Showroom

Vanaf 2009 is Woonwijzer een begrip op het gebied van ontwerpen en inrichten van exclusieve Turnkey Home Brands. 

De Woonwijzer showroom is gevestigd in het souterrain en op de bel etage van het Arendsslot. In het kasteeltje bevinden zich de verschillende schatkamers met de nieuwste woonmode: keukens, sanitair, parket, tegelvloeren, tapijt, gordijnstalen, rol en vouwgordijnen, zonwering, behangcollecties en raam- en deurbeslag van bekende internationale topmerken.

"Woonwijzershowroom heeft alles in huis om uw woonproject compleet in te richten" 


Gaat u bouwen in Zeeland of denkt u aan een renovatie of restyling van uw interieur? Het Woonwijzerteam is thuis in woonkunde en begeleidt uw project van planvorming tot realisatie. Het team garandeert u allesomvattende aandacht en privacy, elk showroombezoek wordt grondig voorbereid. Daarom werkt het team alleen op afspraak. U wordt van harte uitgenodigd in onze showroom voor een lerende en amuserende kasteelbeleving. Woonwijzers lerende woonbeleving ervaart u tijdens de educatieve kasteelexcursie. Het Woonwijzerteam deelt haar kennis, toont de mooiste interieurontwerpen en de nieuwste Woonmode.


Een bezoek aan het Arendsslot geeft u inzicht hoe familie Bosman en het team hun woon- en werkomgeving beleven. U ontdekt welke waarden zij hebben toegevoegd, zodat hun omgeving is getransformeerd tot een persoonlijke en betekenisvolle woon- en werkomgeving. "Het is ook onze wens, voor uw project, groot of klein, een inrichting te realiseren, waarin we op zoek gaan naar passende producten die aansluiten bij uw manier van leven, uw behoeften, de investeringswens, de architectuur van uw gebouw en haar omgeving. Kortom, een plan dat uw wensen vertaald in uw persoonlijke Woonwijzerstijl."

WOONWIJZER SHOWROOM

IMG_2027.JPG

In het Arendsslot is Nederlands méést exclusieve Showroom gevestigd: De Woonwijzer.
Een bezoek aan de Woonwijzer showroom is enkel en alleen mogelijk op afspraak tijdens een French high tea op vrijdagmiddag 1x in de maand.
Vanaf €25,- pp geniet u van een gastronomische woonbeleving. Een bijzondere ervaring die u lang bij zal blijven!

    

Uw auto kunt u gratis kwijt op de privéparking. 10 Minuten voor aanvang wordt de kasteelpoort geopend en kunt u genieten van de Frans/Italiaanse etagetuin. De luidende kasteelklokken geven aan wanneer u binnen wordt verwacht met een feestelijk welkomstdrankje. Daarna volgt de educatieve rondleiding door het kasteel en gaat u alle Woonwijzer producten bewonderen.

Tijdens de patisserieparade schuift het Woonwijzerteam aan en helpen wij u graag met het beantwoorden van uw vragen wat betreft de producten uit Woonwijzer showroom of opleidingen in Nederlands enige Instituut voor Woonkunde.

Wanneer u aan het einde van het arrangement een bestelling plaatst, waarderen wij dit uiteraard met een gratis visite. Op deze pagina ziet u slechts een kleine greep uit onze grote schitterende collectie met onze best verkochte producten. Wij zien er naar uit u te verwelkomen tijdens een van onze visites. Een bezoek aan de Woonwijzer showroom is een reis naar Zeeland zeker waard!

Roze Salon

Rondleiding woonwijzer showroom

Exterieur:
Geniet van de schitterend aangelegde tuinen, ingericht met  tuincollectie in de Frans/ Italiaanse stijl. Zandsteen fonteinen en ornamenten in de etagetuinen, vazen uit de Anduze, Italiaanse meubelen op de binnenplaats van het kasteel.

Top 10 favoriete items:

 • Ontvangsthal/souterrain Lantaarn en bijpassende wandlantaarns Gallici.

 • Arendssuite: Kaptafel Moissonnier 

 • Leeuwensuite- meubelen Eichholtz, hand gekapte zandsteen schouw.

 • Woonwijzer matte afwasbare muurverf met kalkeffect. 

 • (tevens bezichtiging kostbare verguld renaissance meubilair uit Venetië- privé bezit).

 • Kasteelkeuken- Neptune Henley Keuken

 • Lacanchefornuis

 • Salon de Thé Guéridon Moissonnier, raamdecoratie ETRO,wandafwerking Memoires Elitis Paris,

 • Werkkamer Hennie Bosman Raamdecoratie Pierre Frey, kantoor maatwerk.

 • Witte Salon Chaise pliante de Chateau, meubelen Moissonnier 

 • Gepersonaliseerde hangekapte zandsteen Haard met Trumeau. 

 • Salon Napoleon Fauteuil Napoleon

bottom of page