top of page

Wat vinden onze deelnemers?

Lees hier de recensies van onze deelnemers aan de cursus Woonkunde niveau A, B en C.  Wil u ook zo'n unieke ervaring? Meld u aan!

Als ambassadeur van De Woonwijzer,  het Instituut voor Woonkunde wil ik u de masterclasses en cursussen Woonkunde warm aanbevelen. Mijn examenopdracht Niveau B- onze woonkamer Woonwijzerproof restylen in persoonlijke IBIZA stijl- heb ik succesvol afgerond. Het concept kunt u tijdens de masterclass bewonderen!

Ook in ons restaurant De Kromme Watergang, ervaart u het totaalconcept, een allesomvattende eenheid. Inmiddels ben ik door de masters o.l.v. Hennie Bosman  V.I.P. opgeleid tot Woonkundige Niveau C. Deze dagen was het Kasteel exclusief voor mij alleen gereserveerd. In alle rust en privacy leerde ik mijn talenten op interieurgebied verder ontwikkelen. Inmiddels brengt ik de Woonwijzermethode in praktijk en kunt u mij als interieurstylist inschakelen.

Blanche Vinke 2 sterren restaurant De Kromme Watergang

Compliment voor de opzet van deze  Woonwijzermasterclass.  Samen met mijn verkoopteam ben ik inmiddels opgeleid tot Woonkundige Niveau C. Ik ga het geleerde meteen toepassen in de praktijk.

Heerlijke cake en lunch!

Izak Wisse, Pelma Keukens

Na de basiscursus  ben ik samen met 5 medecursisten  meteen doorgegaan Niveau B.  Als examen-opdracht heb ik gekozen om slaapkamer van mijn dochter te ontwerpen. Mijn opdracht is te bewonderen in het Instituut voor Woonkunde. 

Nu inmiddels ook de kennis toegepast in ons restaurant.


Bij deze laat ik weten door te gaan voor niveau C!

Yoyce van de Vrande, restaurant De Boekanier

De cursus Woonkunde niveau B heeft mij  geleerd hoe belangrijk het is om eerst goed na te denken en hoe ik professioneel  plan ontwerp waarin ik mezelf kan onderscheiden!

Matty Wieland

Ik heb geleerd dat heel veel in de inrichting invloed op elkaar heeft. Voldoende kennis om hiermee thuis aan de slag te gaan!

Margreet Roelants

Dankzij intensieve training in  Woonwijzer’s  Instituut voor Woonkunde:

Beste Woonwinkel 2015!

Morres Team

Recensies

Tijdens deze interessante cursus Woonkunde niveau B heb ik voldoende kennis om ons eigen interieur te ontwerpen. Als vervolg op de HMC vakschool wil ik mij graag verder ontwikkelen tot interieurprofessional Niveau C.

Pieter Wisse, Docent HMC Rotterdam  

Ik vond het moeilijk om onderdelen in het geheel te bekijken. Dankzij de Woonwijzermethode weet ik hoe je dit doet.

Inmiddels ben ik door Hennie Bosman opgeleid tot Woonkundige niveau C en pas woonwijzermethode dagelijks toe in de praktijk.

Ton Bakker, Home Keukens

De Woonwijzer cursus Woonkunde niveau B komt goed  van pas.
Ik weet nu hoe ik keuzes moet maken die bij mij als persoon passen dankzij de Woonwijzer-methode.


Ik laat me graag verder opleiden tot niveau C.

 

Marcel Schroevers,

Projectleider Bouwbedrijf Fraanje

Deze unieke en bijzondere cursus Woonkunde niveau A-  Woonwijzer in  één dag was voor mij een levensverrijkende ervaring die ik iedereen aanbeveel! Het Woonwijzerteam heeft me zo enthousiast gemaakt dat  ik samen met mijn partner geïnvesteerd heb in de VIP- cursus Woonkunde niveau B.

Nadat de cursus heb ik mijn thuisopdracht uitgevoerd. Middels de Woonwijzermethode analyseerde ik "na een verblijf van slechts 1 dag op het Arendsslot" ons interieur in de living. Met verbazing zag ik tekortkomingen die ik nooit eerder had gezien! Meteen kreeg ik zin in het volgen van de 2e cursus, niveau A.

In één dag hebben wij o.l.v. het Woonwijzerteam een compleet inrichtingsplan ontworpen voor de nieuwe woonkamer. Deze intensieve dag hebben wij voldoende geleerd zodat we nu zelf stap voor stap de opgedane kennis toe kunnen passen in de overige ruimtes. 

Anneke Schrijver

Ik heb de Woonwijzermethode betrokken bij het in kaart brengen van mijn wensen via de 12 Woonwijzers.


Het resultaat is een door mijzelf ontworpen interieurtotaalplan.

 

Jos Blok, constructeur Cerfix

Dhr. P.J. Schipper namens toekomstige bewoners Villa Mannee Goes

Cursus Woonkunde Niveau A, "Woonwijzer in 1 dag!"in het instituut voor Woonkunde 's -Heer Arendskerke

 

Graag geef ik namens de deelnemers iets weer van de opgedane indrukken tijdens deze dag.

 

1.       De hartelijke ontvangst van de deelnemers aan deze info/studiedag door gastvrouw mevr. Hennie Bosman en haar helpers.

2.       De info die we kregen betreffende het tot stand komen van het Arendsslot; locatie, bouw, tuinen en het bezichtigen van de diverse vertrekken.

3.       Opzet Woonwijzermethode – overzicht structuur en woonkennis  adhv lesmateriaal en toegelicht door mevrouw Bosman. –  een boeiende manier van leren kijken en overdenken.

4.       Een heerlijke lunch wachtte ons op in de middagpauze. De deelnemers konden in een rustige ambiance genieten van het eten en met elkaar spreken over het gebodene deze morgen.

5.       Het middaggedeelte – blok 3 en 4 – bracht ons tot het invullen van onze toekomstige woonsituatie; een  appartement in Villa Mannee te Goes. Hierbij werd ieder gevraagd naar de huidige situatie en het tot stand komen hiervan. Ervaringen werden uitgedeeld en mevr Bosman gaf ons hierbij veel nuttige informatie en bovendien  diverse ervaringen uit haar lange carrière.

6.       Mijn ervaring deze dag;  wat een mooi initiatief deze cursus Woonkunde niveau A. Nuttig om aan het lange traject van aankoop tot oplevering en verhuizing te gaan beginnen met  een geschoolde blik. Het kan teleurstellingen voorkomen en het inrichten van het appartement in Villa Mannee zeer ten goede komen. De deelnemers waren unaniem in hun standpunt; zeer verrijkende informatie.

Aan te bevelen in zo'n vroeg mogelijk stadium.

7.       Nogmaals hartelijk dank voor deze geweldige dag ;  locatie, ontvangst,  gastvrijheid, verzorging en informatie. Bravo!

 

 

bottom of page